Menu

3-daags Kerstarrangement – Genieten in Zuid-Limburg

Kom tijdens de Kerstdagen heerlijk genieten in Zuid Limburg met het 3-daags Kerstarrangement van Hotel Gulpenerland.

Kerstarrangement in Gulpen
Tijdens de kerstdagen kunt u op en top genieten bij hotel Gulpenerland. Ook het culinaire hebben wij niet vergeten! Ons restaurant heeft een uitstekende keuken, die voor u een heerlijk Kerstdiner serveert. Dus geen stress tijdens de Kerstdagen alleen heerlijk genieten.

Welkom in Gulpen
Saillant Hotel Gulpenerland is het meest stijlvolle hotel in de omgeving van Gulpen waarin luxe en ambiance centraal staan. Het bijzondere viersterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand dat volledig is aangepast aan hedendaagse wensen. Een unieke plek waar in het design heden en verleden zijn samengebracht.

Saillant Hotel Gulpenerland maakt een belangrijk deel uit van de Limburgse historie. Bij de recente renovatie en uitbreiding is het hotel in oude glorie hersteld en kreeg het zijn huidige vorm en naam.

Een hotel waarin een uniek verblijf mogelijk wordt gemaakt door vele factoren. De karakteristieke Limburgse gastvrijheid die voornamelijk mogelijk wordt gemaakt door de vriendelijke, vakkundige medewerkers, creƫert de ideale mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.

Wilt u meer weten over dit hotel en over het 3-daags Kerstarrangement in Zuid-Limburg?