Menu

3-daags Oud en Nieuw arrangement in het gezellige Valkenburg

atlanta

Vier de jaarwisseling tussen de heuvels

Oud en Nieuw vieren in Valkenburg, genieten van de heerlijke sfeer, de luxe champagne en de culinaire oliebollen. Ons team zorgt er voor dat u krijgt wat u verdient! Bent u klaar voor dit spetterende Oudejaarsarrangement? Reserveer dan snel!

Het hotel

Gelegen even buiten het centrum in een omgeving die uitnodigt tot hartstochtelijk genieten. Sportief en rustgevend, uw verblijf in ons hotel maakt het allemaal mogelijk. Onze 34 sfeervolle kamers of een onvergetelijke service zijn slechts enkele redenen om dit adres te onthouden. Een gastvrij middelpunt waar sinds 1962 gasten zich thuis voelen door een unieke familiaire sfeer.

Kerstprogramma

Overnachten in een prachtige kamer, uitgebreid ontbijten, genieten van culinaire 4-gangen diners. Dat is nog niet alles. Op oudejaarsavond kunt u genieten van prachtige live-muziek. Om 24:00 krijgt u ook heerlijke oliebollen voorgeschoteld en toosten we met een non-alcoholisch drankje op 2021!

Met dit arrangement heeft u ook nog eens toegang tot het Holland Casino Valkenburg. Deze is op Oudejaarsavonds wel gesloten, maar dan viert u vast Oud en Nieuw met ons mee!

Lees ook wat uw voorgangers van het verblijf vonden

”We hebben het heel fijn gehad. Vriendelijk personeel en zalig eten zowel het diner als het ontbijt.”

”Super leuke eindejaars weekend gehad! Alles prima in orde, zeer lekker diner zowel op 30/12 als op 31/12, ook ontbijt was prima verzorgd met veel keuze! Hotel was ook prima gelegen dichtbij het stadje! Bedankt aan iedereen die er voor gezorgd heeft dat wij met ons zes van een zeer leuke jaarwisseling hebben genoten!”

”Super gezellig, lekker eten en zeer vriendelijk personeel.”

Geniet nu ook van een heerlijk Oud en Nieuw arrangement in het prachtige Valkenburg!