Menu

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Noord-Limburg

Wilt u de jaarwisseling op een bijzondere locatie doorbrengen en wegdromen in een stijlvolle kamer in een voormalig klooster? Dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement biedt u de mogelijkheid om het nieuwe jaar stijlvol in te luiden.

Het chateau en de kamers
Dit unieke kasteel is oorspronkelijk gebouwd in 1236. Vanaf 1937 diende dit landgoed als klooster. Gedurende een periode van 4 jaar is dit prachtige kasteel totaal gerestaureerd en heropent zij haar deuren vanaf oktober 2004. De oude gewelven, originele trapleuningen, houten balken, authentieke ornamenten en haar beeldschone natuurstenen vloeren zijn bewaard gebleven en smaakvol hergebruikt. De badkamers en kamers zijn smaakvol, puur en zeer luxe ingericht.

Alle kamers zijn zelfs totaal ingericht door befaamde kunstenaars. In combinatie met haar pure en sfeervolle uitstraling maakt dit het hotel o.a. uniek. Zodra u de lange oprijlaan van het landgoed opkomt en de imponerende wintertuin binnenloopt waant u zich in een andere wereld.

Het ruim opgezette kasteel hotel ligt op een 13 hectare groot landgoed. Met een lange oprijlaan, een eigen stuk bos, een vijver, mooie terrassen, tuinen en bijzondere tuinkunst krijgt u direct het ’resort’ gevoel. Na de uitgebreide renovatie heeft het hotel 51 prachtige kamers/suites. De ruime en totaal gerestaureerde kamers, ingericht met behulp van wereldberoemde kunstenaars, behoren tot de meest exclusieve kamers van Europa. Uiteraard zijn deze nieuw ingerichte kamers van alle moderne gemakken voorzien.

Wilt u meer weten over het programma van het 3-daags Oud & Nieuw arrangement in Zuid-Limburg?