Menu

Golfarrangement op een Hoeve in het Heuvelland

golfarrangement op een hoeve in het heuvelland

Slapen in een stijlvol rijksmonument en golfen in het Heuvelland

Bij dit 2-daags Golfarrangement op een stijlvolle Hoeve in het Heuvelland overnacht u op een prachtige plek die al 750 jaar oud is. De Hoeve is een rijksmonument en geheel gerestaureerd met 8 luxe suites, een stijlvolle Lounge waar u kunt ontbijten en een heerlijk terras met panoramisch uitzicht over de Limburgse Heuvels. Bij het golfarrangement is uiteraard ook een greenfee inbegrepen en kunt u kiezen uit maar liefst 4 golfbanen!

Bijzondere Hoeve in het Heuvelland

Deze bijzondere hoeve in de plaats Ingber is de ideale uitvalsbasis voor een verblijf in het 5* Heuvelland. Tevens is het gelegen tussen Gulpen en Margraten. Geniet in dit monumentale pand in een luxe suite en een excellent ontbijt en op het mooie terras met panoramisch uitzicht van uitgelezen wijnen en een festival van kleine gerechtjes.

Keuze uit 4 schitterende golfbanen

Tijdens uw golfarrangement op een hoeve in het Heuvelland, heeft u de keuze uit 4 verschillenden golfbanen. Elk baan is weer uniek op zijn eigen manier. Tevens brengt elke golfbaan in het Heuvelland uitdaging met zich mee! De banen waar u uit kunt kiezen zijn:

  • Zuid-Limburgse Golf & Country Club Wittem, deze ligt op 10 minuten rijden van de hoeve.
  • Rijk van Margraten ligt op 13 minuten rijden van de hoeve.
  • Golfclub Mergelhof (België) ligt op 27 minuten rijden van de hoeve.
  • Golf Henri-Chapelle (België) ligt op 23 minuten rijden van de hoeve.

Veel plezier met dit mooie Golfarrangement op een Hoeve in het Heuvelland!