Menu

Aanrader voor de liefhebbers boek op tijd: André Rieu

Beleef het weekend van jouw leven!

Heb jij André Rieu altijd al eens in levende lijve willen zien of ben jij een groot fan die hem nog een keer graag wilt ontmoeten? Dan hebben wij het arrangement voor jou dat je zeker niet mag missen!

Met het 3-daags Beleef Andre Rieu arrangement op het Vrijthof met 2 overnachtingen op een landgoed heb jij hert weekend van jouw dromen! Wanneer je op het prachtige landgoed aankomt wordt je hartelijk ontvangen met een welkomstaperitief en een drieluik van amuses. Vervolgens is het tijd om de kamer op te gaan waar je de komende 2 nachten verblijft. ’s Avonds kun je heerlijk genieten van een diner. De daaropvolgende dagen word je uitgerust wakker met een luxe ontbijt. Om het arrangement compleet te maken kun je op een avond naar keuze genieten van André Rieu onder genot van heerlijke champagne en een luxe diner.

Overnachten op een luxe landgoed

Op slechts 20 minuutjes afstand van het wonderlijke Maastricht ligt het plaatsje ’s Gravenvoeren, de plaats waar jij de komende 2 nachten gaat overnachten. Wanneer u in het hotel bent zult u de rust en de ruimte van het landgoed omarmen. Niet alleen is in deze streek rust en ruimte te vinden, ook is het personeel bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Voor jou is het nu alleen nog maar ontspannen!

Wil jij ook André Rieu ontmoeten? Boek dan nu 3-daags Beleef Andre Rieu arrangement op het Vrijthof met 2 overnachtingen op een landgoed!