Menu

Bruidsbeurs Limburg, editie Maastricht

Bruidsbeurs Limburg is met bijna 1800 beursbezoekers per jaar een van de grootste en meest veelzijdige trouwbeurzen van Nederland. Op Bruidsbeurs Limburg is een zeer divers aanbod te zien van producten en aanbieders uit de trouwbranche. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een bruidsjurk, bruidsfotograaf, bruidsboeket, visagiste, dj, kapper, bruidstaart, trouwringen, kostuum of trouwlocatie? Kom dan zeker even wegdromen op de Bruidsbeurs in Limburg.

Na 6 succesvolle edities Bruidsbeurs Limburg op Kasteel Limbricht en in Parkstad Limburg Theaters was het in 2011 tijd om verder te groeien en afscheid te nemen van het kasteel. Dat seizoen is Bruidsbeurs Limburg daarom verschenen in Maastricht, Roermond en Heerlen. Alle drie de beurzen vonden plaats in de mooiste theaters van Limburg: Theater aan het Vrijthof in Maastricht, Theater Hotel De Oranjerie in Roermond en Parkstad Limburg Theaters in Heerlen. Inmiddels is Bruidsbeurs Limburg uitgegroeid tot een van de grootste en meest veelzijdige bruidsbeurzen van Nederland.

Op 6 januari vindt de bruidsbeurs plaats in Maastricht in het Theater aan het Vrijthof.

Klik hier voor meer informatie over de Bruidsbeurs in Maastricht. 

Wilt u na de beurs blijven overnachten in één van de leuke hotels die Maastricht rijk is? Klik hier voor de mogelijkheden.