Menu

De leukste groepsuitjes in Maastricht vindt u hier!

De zuidelijke stad Maastricht is met het Vrijthof, de Maas en zijn karakteristieke steegjes een geweldige stad om te ontdekken. Voor een weekendje weg, een actief stadsspel of rondvaart langs de stad zult u zich in Maastricht geen moment vervelen.
Waterplezier en actie op de Maas – Ultiem vrijgezellenuitje in Maastricht

Ideaal voor vrijgezellenuitjes en teamuitjes. Volop actie en plezier op en in de Maas van Maastricht met een sensationele en unieke banararide of een uitje met de funtube. Dit zijn maar enkele voorbeelden want er is genoeg te doen voor iedereen. Jullie hoeven ook niet allemaal precies hetzelfde te kiezen.

Maar één ding is zeker, water plezier voor iedereen tijdens de mooie lente en zomer dagen in het gezellige Maastricht, bij de Maasboulevard.

Naderhand kunnen jullie nog heerlijke tapas eten, met een cocktail erbij, in het centrum van de stad.

All you can eat & Drink in Maastricht

“All you can eat & drink” tapas en cocktails vanaf 26,95

2,5 uur lang onbeperkt genieten van luxe tapas inclusief drank (Alfabier, fris, heerlijke Spaanse wijnen en keuze uit 5 cocktails.

Vriendinnen dag – Maastricht Experience fietstocht met workshops

Een echt leuk vriendinnenuitje, speciaal voor jullie samengesteld. De gehele dag hebben jullie een fiets tot jullie beschikking. U kunt natuurlijk helemaal zelf bepalen waar heen gefietst wordt. De fietsverhuur heeft een goede kaart en zal zeker een aantal goede tips hebben.

Er staan voor jullie ook 2 workshops klaar. Een workshop sieraden maken en een cocktail workshop in het centrum van de stad. Voor 15 euro p.p. meer kan er zelfs nog een drie gangen menu na het cocktails maken worden geserveerd.

 

Salsa en Cocktail workshop in Maastricht

Shake it met dit super groepsuitje in Maastricht! Voor salsa liefhebbers een fantastische salsa workshop en aansluitend cocktails shaken en proeven natuurlijk. En dat in de gezellige hoofdstad van Limburg, Maastricht.

Een leuk groepsuitje met uw collega’s, familie of met vrienden onder elkaar. Het geheime recept achter bijna elke cocktail vindt u bij ons en mag u natuurlijk zelf gaan creëren. U leert verschillende traditionele maar ook actuele cocktails te schenken om ze natuurlijk daarna gezellig op te drinken. Shaken, stirren, blenden of strainen? Mojito, Mai-Tai, jellyfish of Cosmopolitan? Al deze dingen komen aan bod bij deze cocktailworkshop!

Super leuke salsa en latin dans workshops! Het uitje vol passie…

Keuze uit verschillende latin dans workshops om met een groep een gezellig en leerzaam uitje te hebben. De basis technieken en bijbehorende pasjes zijn voor iedereen te leren met onze spontane salsa professionals. Een goede manier om elkaar beter te leren kennen.
– Salsa (salsa Cubana of Puerto Rican) – Braziliaanse samba
– Mambo/Cha Cha Cha – Latin Dirty Daning
– Latin Dirty Dancing – Limbo dansen

Maastricht, het pareltje van Limburg! Stadswandeling en verrassend dineren

Dat Maastricht zo oud is kunt u bijvoorbeeld zien aan de Sint Servaasbrug. Deze brug is door de Romeinen gebouwd om de 2 stadsdelen van Maastricht, die gescheiden zijn door de Maas, met elkaar te verbinden. U kunt een bezoekje brengen aan het Vrijthof, het bekendste plein van Maastricht. Laat u door uw gids rondleiden door deze Bourgondische stad.Tussen de rondleidingen door zult u ook genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Dit doen wij in 3 verschillende restaurants, om u zoveel mogelijk verschillende sferen te laten proeven. Wat ook leuk is, is dat u na de avond met al uw familie en vrienden bijgepraat bent, omdat u in de gelegenheid bent bij ieder restaurant naast iemand anders te gaan zitten.

Waar wacht u nog op? Nu is het de tijd om Maastricht beter te leren kennen!

Niet gevonden wat u zocht? Klik hier voor alle uitjes in Maastricht!