Menu

Nieuw: Feestelijk Oud & Nieuw vieren in Limburg

Wilt u er dit jaar een romantisch en feestelijk Oud & Nieuw van maken? Dan kan ik u deze toplocatie in Limburg zeker aanraden! Kom met uw geliefde, het hele gezin of familie genieten op dit schitterende landgoed in Landgraaf en vier samen Oud en Nieuw.

Feestelijk Oud & Nieuw vieren – In Landgraaf
Feestelijk ontvangst om 19.00 uur met een glaasje sprankelende Prosecco. Een 4-gangen oudejaarsdiner met bijpassend wijnarrangement. Het diner wordt afgesloten met ons mokkaservies.

Feestavond
Vanaf 22.30 uur ontvangen wij u graag in onze sfeervolle Rome zaal voor het oudejaarsfeest. De muzikale omlijsting wordt deze avond verzorgd door een band. Om middernacht toosten wij op het nieuwe jaar met een glaasje Prosecco. Appelbeignets en oliebollen zullen niet ontbreken. De feestavond is inclusief glaasje Prosecco, Italiaanse huiswijnen, bier en frisdranken tot 03.00 uur.

Oud en Nieuw Limburg

Overnachten op een 16e eeuws landgoed
De kamers van Winselerhof zijn gelegen rondom de karakteristieke binnenhof. Gewelvenplafonds en houten balken geven de hotelkamers een geheel eigen karakter. Het gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren draagt bij aan een geborgen en gastvrije sfeer. ’s Ochtends geniet u het ontbijt in de mediterrane entourage van restaurant Pirandello.

Wilt u ook genieten van het arrangement: Feestelijk Oud & Nieuw vieren op een landgoed in Limburg?