Menu

Fietsarrangement Zuid-Limburg aan de voet van een heuvel

fietsarrangement zuid-limburg

Waarom fietsen?

Ik kan u meerdere redenen noemen waarom fietsen in ons land zo populair is. Zo is de fiets een makkelijk voertuig om even snel te pakken. Daarnaast fietsen we ook gewoon voor de lol, bijvoorbeeld met een fietsarrangement in Zuid-Limburg. Of het nu met zonnig weer is of met een beetje miezer. Wij Nederlanders zijn gek op fietsen. Tevens draagt het ook bij aan onze gezondheid en is fietsen veel goedkoper dan andere vervoersmiddelen.

Nederland is over het algemeen heel erg plat maar toch kent het veel bijzondere landschappen. Deze landschappen lopen uiteen van coulisselandschappen tot aan heuvellandschappen waar u meer uitdaging vindt. Bent u benieuwd naar deze bijzondere landschappen? Kom het ontdekken tijdens een heerlijk fietsarrangement in Zuid-Limburg

Fietsarrangement Zuid-Limburg

Heerlijk fietsen met het fietsarrangement in Zuid-Limburg. Vanuit het gezellige dorpje Schin op Geul ontdekt u de omgeving gemakkelijk per fiets. De fiets beschikt over 7 versnellingen wat geen overbodige luxe in het Heuvelland. Daarnaast krijgt u voor onderweg een heerlijk lunchpakketje mee. En u overnacht ook nog eens in een comfortabele familiehotel. 

Hotel gelegen onder aan de Boomgaard

Het hotel is rustig gelegen onderaan een eigen boomgaard in het Pittoreske dorpje Schin op Geul. Schin op Geul is ten zuidoosten van Valkenburg gelegen. Daarnaast is het omringt door diverse heuvels die de moeite waard zijn om op te lopen of fietsen. Vanaf de vele heuvels zijn er prachtige panorama uitzichten over het glooiende landschap.

Het hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van rust en ruimte en van een sfeervolle accommodatie. De prachtige tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol. De gezellig ingerichte lounge ademt een huiselijke sfeer.

Wilt u graag de Zuid-Limburgse heuvels ontdekken? Kies dan voor deze heerlijke fietstrip in Schin op Geul!

Heeft u genoten van uw fietsarrangement in Zuid-Limburg en wilt u ook eens een andere provincie ontdekken? Wat dacht u dan van een weekendje fietsen in Overijssel?

Met fietsende groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl