Menu

Gek op Asperges! 3-daags arrangement in Limburg

Limburg heeft ieder seizoen veel te bieden. Zo ook in het asperge seizoen en vandaar dat wij hier een speciaal arrangement voor hebben samengesteld.

Culinair genieten met het Asperge Seizoensarrangement
Kom tijdens het aspergeseizoen genieten van dit witte goud. Lekker culinair verrast worden en verder 3 dagen genieten van de prachtige Limburgse omgeving.

Welkom in Gulpen
Saillant Hotel Gulpenerland is het meest stijlvolle hotel in de omgeving van Gulpen waarin luxe en ambiance centraal staan. Het bijzondere viersterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand dat volledig is aangepast aan hedendaagse wensen. Een unieke plek waar in het design heden en verleden zijn samengebracht.

Saillant Hotel Gulpenerland maakt een belangrijk deel uit van de Limburgse historie. Bij de recente renovatie en uitbreiding is het hotel in oude glorie hersteld en kreeg het zijn huidige vorm en naam.

Een hotel waarin een uniek verblijf mogelijk wordt gemaakt door vele factoren. De karakteristieke Limburgse gastvrijheid die voornamelijk mogelijk wordt gemaakt door de vriendelijke, vakkundige medewerkers, creƫert de ideale mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.

Wilt u meer weten over het 3-daags Gulpener Asperge arrangement in Limburg?