Menu

Lang weekend naar Zuid-Limburg

Een lang weekend weg en vertoeven in een leuk, gezellig hotel in Limburg. Overnachten midden tussen de weilanden in de Margraten of lekker dichtbij het centrum. Bezoek eens de leuke dorpjes en steden in Limburg, ga lekker fietsen of gewoon even helemaal niks doen. Een lang weekend in Limburg voelt als een ware vakantie! 

Geweldig uitzicht op de mooie natuur of lekker kunnen uitkijken op de stad vanuit je hotel. Limburg biedt zoveel mogelijkheden en het is een prima uitvalsbasis voor het bezoeken van de omliggende steden en het nabije buitenland.

Golven in Limburg
Heerlijk genieten van de natuur en ondertussen lekker sportief bezig zijn? Ga lekker golven! Lekker bijkletsen met vrienden, of gewoon lekker sportief bezig zijn. Door de prachtige omgeving raak je heerlijk uitgerust tijdens het golven. In Limburg zijn er verschillende golfbanen te vinden.

Beauty & wellness
In Zuid-Limburg heb je volop de mogelijkheid om heerlijk te ontspannen en te genieten in een wellnesscentrum. Bezoek eens Thermae 2000 in Valkenburg, waar je talloze mogelijkheden hebt qua behandelingen, sauna’s en andere faciliteiten. Ga een dagje relaxen en kom helemaal tot rust in deze natuurlijke omgeving!

Shoppen
Op zoek naar nieuwe outfits? Ga lekker shoppen met vriendinnen of neem je moeder mee voor een heerlijk dagje uit! In Limburg heb je verschillende steden waar je erg goed kunt shoppen en daarna heerlijk kunt uitpuffen op een terrasje!

 

No Comments

    Leave a Reply