Menu

Nieuw: 3 daags Gulpener Asperge arrangement – Genieten in Limburg

Proef het witte goud! Ontdek het beste van Zuid-Limburg met dit overheerlijke 3-daags Asperge arrangement. Want aspergese eten doet u in de Zuid-Limburgse heuvels waar u naast culinair genieten ook ultiem kunt genieten in glooiende landschappen. Kom ook genieten!

Elk voorjaar steekt de koningin onder de groenten haar kop weer uit de grond.. De Limburgse asperge: ieder jaar opnieuw geboren en elke keer weer hevig gekoesterd! In samenwerking met de Gulpener bierbrouwerij presenteert Saillant Hotels vol trots het unieke Gulpener asperge arrangement! Proef de streek en laat u op bijzondere wijze verrassen door de chef’s culinaire creaties van Gulpener bier en asperges. Geniet van het schitterende landschap en de prachtigste vergezichten en beleef het beste van Zuid-Limburg.

Welkom in Gulpen
Dit hotel is het meest stijlvolle hotel in de omgeving van Gulpen waarin luxe en ambiance centraal staan. Het bijzondere viersterrenhotel is gevestigd in een monumentaal pand dat volledig is aangepast aan hedendaagse wensen. Een unieke plek waar in het design heden en verleden zijn samengebracht. Een hotel waarin een uniek verblijf mogelijk wordt gemaakt door vele factoren. De karakteristieke Limburgse gastvrijheid die voornamelijk mogelijk wordt gemaakt door de vriendelijke, vakkundige medewerkers, creëert de ideale mogelijkheid om heerlijk te ontspannen.

Kamers
Saillant Hotel Gulpenerland beschikt over vierendertig schitterende hotelkamers. Alle kamers zijn luxe en sfeervol ingericht. Fris en modern, maar met een klassieke uitstraling. Elegante gordijnen contrasteren met robuuste vloerbedekking en de weldadig opgemaakte bedden met de efficiënte inrichting. U zult de gewaagde combinaties van kleur, materiaal en stijl als verrassend ervaren! De faciliteiten zijn aangepast aan de laatste standaarden, zoals u van een viersterrenhotel mag verwachten.

Klik hier voor meer informatie over het Gulpener Asperge arrangement in Limburg.