Menu

NIEUW: Culinair Relax weekend in Limburg

De twee belangrijkste attracties van Arcen bevinden zich op loopafstand van het hotel; De Hertog Jan brouwerij en het Thermaalbad Arcen. Beide een bezoek meer dan waard en verenigd in het 3-daags Gastronomisch Kuur arrangement. Geniet van een heerlijk glas Hertog Jan bier uit de brouwerij en breng een bezoek aan Thermaalbad Arcen. Ook geniet u tijdens dit arrangement van een luxe 4-gangendiner. Wat een verwennerij!

Het hotel en de faciliteiten
Het hotel heeft een schitterende en unieke ligging aan de rand van het sfeervolle dorpje Arcen in Noord-Limburg. Tussen de mooiste natuurgebieden van Limburg en vlakbij de Duitse winkelsteden Krefeld, Mönchengladbach en Düsseldorf. Het hotel is uitermate geschikt voor sfeervolle overnachtingen, weekendjes weg en feestelijke bijeenkomsten.

Persoonlijke service hoog in het vaandel
In dit 4-sterren hotel staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Het hotel beschikt over 54 comfortabele kamers, 5 multifunctionele zalen, een à la carte restaurant, lounge en gezellige bar.

Wilt u tijdens uw verblijf een wandeling of fietstocht maken, sporten, relaxen of een fraaie ontdekkingstocht maken in de natuurlijke omgeving van het hotel? Het hotel biedt u diverse mogelijkheden.

Het hotel beschikt over eenla carte restaurant, lounge, bar, terras, lift, eigen parkeerterrein, overdekte en afsluitbare fietsenstalling, biljarttafel en een poolbiljarttafel, gratis draadloos internet.

De kamers
Het hotel beschikt over 54 comfortabele kamers.

Kom ook genieten in het prachtige Arcen van een Culinair Relax weekend in Limburg!