Menu

Nieuw: Bourgondisch weekendje genieten in Limburg

Genieten van rust en ruimte, culinair genieten en wandelen of fietsen in de prachtige omgeving van Zuid Limburg. Met de gastvrijheid van dit hotel komt eens helemaal tot rust. Boek nu!

Stelt u zich voor: een glooiende boomgaard aan de voet van een heuvel, een kabbelend beekje met kristalhelder water en paarden die rustig lopen te grazen in de boomgaard. Door de charmante ligging heeft dit gastvrije hotel een geheel eigen bekoring.

Hier wacht u nog een persoonlijk welkom en het comfort dat u van een modern en gerenommeerd hotel mag verwachten. Het hotel in Schin op Geul is een gastvrij oord waar u nog kunt genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en van een sfeervolle accommodatie. De lommerrijke tuin, met haar bloemenpracht en gezellige zitjes, vervult hierbij een belangrijke rol.

De kamers
Wij beschikken over 25 hotelkamers, waarvan 3 éénpersoons en 3 kamers op de begane grond. Alle kamers beschikken over privé sanitair, kleurentelevisie, wekkerradio en telefoon. De Comfort kamers zijn luxueuzer uitgerust dan de Gerendal kamers en zijn groter.

Faciliteiten
Wij hebben een á la carte keuken die geopend is tussen 18.00 en 20.00 uur. De gerechten die wij serveren zijn zeer divers, zij bestaan uit diverse koude en warme voorgerechten, diverse soepen, vlees-, vis-, en vegetarische hoofdgerechten en ter afsluiting hebben we onze ijskaart of kunt u een keuze maken uit een van onze heerlijke koffie’s.

Wij zijn ook uitermate geschikt voor feesten, partijen en koffietafels, maar ook vergaderingen zijn mogelijk en wij zijn ideaal gelegen als stopplaats voor wandel- en fietsliefhebbers.

Wij hebben diverse gratis wandel-, fiets- en autoroutes voor u klaarliggen. Een lift is aanwezig. Bij overleg is gratis afhalen vanaf het station mogelijk! Indien u met de trein wilt aankomen, geeft u dit dan even bij de reservering aan, wij zenden u dan gratis een routeplanner toe van de NS. Een afgesloten fietsenstalling is aanwezig, fietsverhuur is mogelijk. We hebben een eigen ruime parkeerplaats (gratis).

Geniet ook van dit heerlijk Weekendje Bourgondisch genieten in Limburg!