Menu

Nieuw: Sfeervol Kerstmarkt arrangement in Zuid-Limburg

Lekker kerstinkopen doen en de gezellige kerstmarkten in Valkenburg bezoeken? Boek dan dit leuke hotel, midden in het stadje Gulpen en op een kwartiertje rijden bezoekt u de Kerstmarkten. Gezellig met vriendinnen shoppen of romantisch met z’n tweetjes!

Nergens in Nederland ziet het er met rond de kerstdagen zo sfeervol, warm en gezellig uit als in Zuid Limburg. Kerst begint in Limburg ook al eind november. Bezoek de vele kerstmarkten die Zuid-Limburg rijk is, maar uiteraard ook Aken net over de Duitse grens is het bezoeken meer dan waard. Op toeristisch gebied neemt Gulpen een heel bijzondere plaats in. Het stadje biedt een gezellig en uitgebreid winkelcentrum met verwarmde terrasjes, waar het na een drukke winkeldag heerlijk toeven is. Tevens bepaalt de Gulpener Bierbrouwerij de smaak van het met trots gebrouwen Limburgs bier.

Ook met kerst is het genieten in de omgeving
Het Geul- en Gulpdal is het mooiste landschap in Nederland. Wij in Zuid-Limburg wisten dit natuurlijk al lang, maar nu heeft de Stichting Natuur en Milieu maar liefst 5 sterren toegekend aan ons mooiste stukje Nederland! Hier wordt u getrakteerd op een scala van prachtige vergezichten. Fietsen, wandelen of gewoon genieten zijn absoluut de sleutelwoorden!

U kunt u vanuit het hotel volop genieten van natuur, sport en cultuur. Van fascinerende wandelingen langs de Geul of van routes door de weilanden met de smalle klaphekjes. Van fietstochten over het mergelplateau of van verschillende, heel natuurlijk gelegen golfbanen. Van het weldadig badderen in het heilzame bronwater van Thermae 2000 of van een kolenmijn- verkenningstocht onder de grond. En natuurlijk mag u niet vergeten een bezoekje te brengen aan cultuurstad Maastricht, speelstad Valkenburg of Domstad Aken. In 15 minuten ligt elk vakantiedoel binnen uw bereik. En u geniet van top tot teen, van panorama’s en details, van rust en recreatie.

Kamers & Faciliteiten
Het hotel beschikt over 40 prachtig en duurzaam ingerichte kamers en suites. De nieuwe inrichting en het rijke interieur sluiten perfect aan bij de oorspronkelijke uitstraling en sfeer van het pand en het prachtige stadje Gulpen.

Kom genieten in het prachtige Gulpen van een sfeervol Kerstmarkt arrangement in Zuid-Limburg!