Menu

Nieuw: 4-daags arrangement in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is Nederlands eigen stukje buitenland. Het Heuvelland lijkt in de verste verte niet op wat u gewend bent. Kom ook eens deze prachtige omgeving verkennen, fietsen, wandelen, gezellig een terrasje pakken en geniet van uw verblijf in dit stijlvolle 4-sterren hotel in Epen.

4-daags arrangement Aangenaam Zuid-Limburg
Kom naar het Zuid-Limburgse Epen om volop te genieten van het heuvellandschap, heerlijk te fietsen of te wandelen. Met dit 4-daags arrangement kunt u echt even genieten.

Genieten in Limburgs Epen
Hotel Creusen is een heerlijk stijlvol 4 sterren hotel in Epen, in het Zuid Limburgse Heuvelland met sfeer, rust en comfortabele kamers.

In ons restaurant kunt u (h)eerlijk eten van gerechten met een Limburgs tintje. Wandelen en fietsen kunt u te kust en te keur in de omliggende heuvels van het prachtige Zuid Limburg. Het hotel heeft een eigen schaduwrijke tuin en een ruime parkeerplaats. Gasten maken hier gratis gebruik van, net als van de WIFI en het binnen zwembad en de sauna.
In de lounge kunt u op uw gemak zitten bij de open haard of, met uitzicht over het Bovenste Bos, genieten van een Afternoon tea.

Zuid-Limburg is Nederlands eigen stukje buitenland. Het Heuvelland lijkt in de verste verte niet op wat u gewend bent. In Epen waant u zich, omringd door zwart-witte vakwerkhuizen en glooiende groene hellingen echt in het buitenland. En toch hebt u het prettige gevoel een beetje thuis te zijn. Immers, de Limburgers verstaan u zonder problemen. Bovendien zal de Limburgse keuken u vaak bekend voorkomen.

Wilt u meer weten over deze prachtige locatie in Zuid-Limburg en ook eens genieten van een 4-daags Arrangement in Zuid-Limburg?