Menu

Redactie TIP: 3 daags kerstmarktarrangement inclusief heerlijk 5 gangen kasteelmenu

Kom al in de gezellige sferen van Kerst

Bent u een groot liefhebber van kerst en bezoekt u het liefst elke week een nieuwe kerstmarkt om de gezellige kerstsferen al te ervaren? Dan hebben wij het arrangement voor u!

Met het 3 daags kerstmarktarrangement inclusief heerlijk 5 gangen kasteelmenu gaat u maar liefst 3 dagen op pad in het mooie Limburg. U overnacht 2 nachten op een prachtig kasteel gelegen in het Limburgse dorpje Doenrade. Wanneer u aankomt wordt hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje warme chocolademelk en een huisgemaakte appelbeignet, en ’s avonds staat er een culinair 5-gangen kasteelmenu voor u klaar in het restaurant. Om de daaropvolgende dagen goed te beginnen, staat er een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Wat is een kerstmarktarrangement zonder bezoek aan een kerstmarkt? Daarom krijg je bij dit arrangement ook een entreekaart voor de kerstmarkt in de Fluweelgrot in Valkenburg. Om het arrangement compleet te maken, krijgt u bij vertrek ook een huisgemaakte attentie bij vertrek. Klinkt dat niet als een fantastisch arrangement?

Overnacht op een prachtig kasteel

U overnacht tijdens dit arrangement 2 nachten op een prachtige kasteel, welke van alle gemakken is voorzien. Zo kunt u bij dit arrangement heerlijk ontspannen in de sauna, is het hotel de perfecte locatie als beginpunt voor vele mooie wandelingen, kunt u een drankje of hapje nuttigen in het restaurant en kunt u een fiets huren.

Komt u ook gezellig in de kerstsferen met het 3 daags kerstmarktarrangement inclusief heerlijk 5 gangen kasteelmenu?