Menu

Review TIP: 50+ Midweek Hotelaanbieding in Limburg

Speciaal voor de 50-plussers een midweek genieten in het bourgondische Zuid-Limburg. U verblijft hier in een met alle gemakken voorzien 4-sterrenhotel en kunt gebruik maken van de sauna met stoombad. In de prachtige omgeving is veel te zien en doen en u sluit elke dag af een heerlijk culinair 3-gangen diner.

Van alle gemakken voorzien
Dit monumentale 4-sterren hotel is volledig aangepast en met alle moderne gemakken. Een unieke gebouw met een design waar de oude- en nieuwe stijl elkaar ontmoeten. Geniet van de culinaire hoogstandjes van de koks en relax in onze wellness afdeling en dat alles met een warm huiselijk gevoel. We zien er naar uit om u te verwelkomen in het mooiste stukje van Nederland.

Veel te doen
In het Limburgse Gulpen is veel te doen, naast de historische steden en rijke natuur is er in de stad ook veel te doen. De stad heeft een uitgebreid winkelcentrum met gezellige terrasjes. Voor de actievere onder ons is er ook veel te doen, je kunt naar het subtropische zwemparadijs Moasaqua of klimmen in ROCCA Klim & Adventure Centrum. Kortom voor ieder wat wils.

Review: “De medewerkers van Hotel Gulpenerland zijn zeer klantvriendelijk. Elke dag een prima verzorgd culinair diner (niet bourgondisch). Onze kamer zag er prima uit en werd goed schoongehouden. Maastricht, Aken, Drielandenpunt, Valkenburg Luik, Hasselt allemaal op korte afstand te bereiken.”

Klik hier voor meer informatie over deze heerlijke 50+ Midweek Hotelaanbieding in Limburg.