Menu

TOP 3: Weekendje Beauty in Limburg

Kuuroord, kuren, laat u op en top verwennen met deze kuurarrangementen. Zoek en boek de meest ontspannende beautyarrangementen in de beste kuuroorden van Limburg!

In Limburg is het meest bekende wellnesscentrum van Nederland gevestigd: Thermae 2000.

Weldaad voor lichaam en geest
Thermae 2000 bovenop de top van de Cauberg, biedt u een vernieuwend en sfeervol saunalandschap. De faciliteiten voor sauna en wellness zijn de absolute top in de Benelux.

Tevens is Thermae 2OOO één van de weinige plekken in Nederland waar u de verfrissende, verzorgende werking van oergezond thermaal water kunt ervaren. U kunt onder andere genieten van thermale baden, de sauna en dagelijkse activiteiten zoals “floaten” en gymsessies in het water. Met regenachtig weer extra genieten van bijvoorbeeld solarium en Relaxbioscoop of de warme sauna en bij zonnig weer heerlijk vertoeven op de ligweide met het prachtige uitzicht over de Cauberg.

Maar naast dit immens grote wellnesscentrum, kent Limburg ook andere prachtige beautycentra, in het hotel zelf. Even lekker genieten van een Beautyweekend in Limburg? U stapt vanuit uw hotelkamer zo het beautygedeelte in en u wordt van top tot teen verwend met verschillende behandelingen.

Zo ziet u maar weer, voor ieder is er iets wils! Gaat u liever voor lekker ontspannen in verschillende baden, sauna’s en bubbels? Dan bent u bij Thermae 2000 aan het juiste adres. Gaat u toch liever voor de uitgebreide behandelingen waarbij u helemaal van top tot teen wordt verwend? Dan bent u op het juiste adres op één van de andere locaties in Limburg waar de beauty in het hotel zelf gevestigd is.

Bekijk nu onze TOP 3 voor een Beautyweekend in Limburg en boek ook zo’n Relax Weekendje!

  1. Beautyarrangement met GRATIS Lazy Day in Zuid-Limburg
  2. Beauty arrangement weekendje weg in Limburg
  3. Ontspanning of inspanning – Wellness Weekend in Zuid-Limburg

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl