Menu

Review TIP: Vriendinnen Wellnessweekend in Valkenburg

Geniet samen met vriendinnen van dit heerlijke Vriendinnen Wellnessweekend. 1 Dag genieten van de wellnessfaciliteiten bij het prachtige wellnessresort Thermae 2000 en de andere dagen lekker genieten van het pittoreske dorpje Valkenburg of een dagje shoppen in het bruisende Maastricht.

Genieten in Zuid Limburg
Valkenburg aan de Geul wordt ook wel eens het toeristische hart van Limburg genoemd. De vele attracties in Valkenburg staan garant voor plezier en vermaak voor jong en oud.

Zowel bovengronds als ondergronds, actief, educatief of gewoon gezellig in Valkenburg is er voor ieder wat wils!

De kabelbaan brengt u naar de uitkijktoren, café-restaurant en natuurlijk de rodelbanen. Ontdek vanuit de top van de Wilhelminatoren het adembenemende uitzicht over Valkenburg aan de Geul.

Puur relaxen in de tropische warmte van de thermale baden of helemaal wegdoezelen tijdens een Ayurvedische massage, dit is allemaal mogelijk in Thermae 2000!

Faciliteiten
Drink uw kopje koffie lekker bij de open haard. Het goede leven smaakt naar meer. Zeker in ons gezellige restaurant waar u als gast niet alleen de aandacht krijgt die u verdient maar waar u ook kunt genieten van de Kwaliteiten van onze chef. De kaart biedt creatieve culinaire gerechten en de wijnen zijn verrassend.

Door de markante ligging, de achterzijde grenst aan het heuvelland, bestaat de mogelijkheid te genieten op één van de rustgevende terrassen.

Nieuwe Review: “Heerlijk weekend. Goed hotel in hartje Valkenburg. En een heerlijke relaxdag in thermae 2000”

Boek ook zo’n heerlijk Vriendinnen Wellnessweekend in Valkenburg in Limburg!