Menu

Wandelweekend in Limburg – Op en top genieten!

wandelweekend in limburg

3 Dagen genieten van het prachtige Nederland

Bent u toe aan een actief weekendje weg? Geniet dan van dit prachtige arrangement in Herkenbosch. Gedurende het wandelweekend in Limburg overnacht u 2 nachten in een prachtig kasteel gelegen in het mooie Zuid-Limburg. Daarnaast krijgt u elke dag een uitgebreid ontbijtbuffet en geniet u 2x van een heerlijk 3-gangen diner. Wanneer u aankomt in het hotel wordt hartelijk ontvangen met een kop koffie en een lekkere vlaai uit de streek.

Overnachten in een hotel met Romantiek

Tijdens dit arrangement overnacht u in een uniek en romantisch hotel gelegen in de prachtige natuur van het Zuid-Limburgse Herkenbosch. Met het Roerdal en National Park de Meinweg in de nabije omgeving, is de omgeving bij uitstek geschikt voor wie lekker wilt wandelen. Daarnaast is er ook een prachtige golfbaan waar u heerlijk een dagje kunt golfen. Liever lekker ontspannen in de wellness? Ook dat is in de buurt. Kortom; een omgeving die voor elk verblijf geschikt is.

Met al het moois in de omgeving zou u bijna niet meer denken dat u echt in Nederland bent dus kom en geniet van een wandelweekend in Limburg!

Bekijk ook eens dit prachtige artikel over wandelen in Limburg. Zo stippelt u alvast uit langs welke mooie plekjes u wilt wandelen!