Menu

Weekendje weg aanbieding: 3-daagse cruise in Maastricht

City Break Midweek of Weekendje weg aanbieding in Maastricht: 3 dagen voor slechts € 95 p.p. Maastricht is een heerlijk romantische stad, dat weten we allemaal. Maar het kan nog beter! In plaats van in een hotel kunt u ook op een prachtig luxe Hotel yacht verblijven. Pak deze spetterende aanbieding!

Maastricht is een heerlijk romantische stad, dat weten we allemaal. Maar het kan nog beter!

In plaats van in een gewoon hotel kunt u ook op het prachtig luxe Hotel Yacht Miro verblijven. Dat mooi beschut ligt afgemeerd in de prachtig gerestaureerde stadshaven, Bassin in het hartje van de oude stad, echt midden in de historische binnenstad op ca. 500 meter van De Grote Markt. Voor betaalbare parkeergelegenheid is gezorgd. Het is weer eens wat anders, en enorm knus en gezellig slapen in een echte Scheepshut. Tijdens uw verblijf heeft u alle tijd om op uw gemak de stad te verkennen, heerlijk te winkelen , de antieke winkels te bezoeken , fietsen, een Wellness dagje in het prachtige Thermae 2000 (Met Kortingsbon), naar een concert, een disco of naar het theater gaan. Maastricht heeft een geweldig goede gastronomie en wel 100 gezellige Oudbruine café’s en winter terrassen.

Klik hier voor meer informatie over deze geweldige aanbieding in Maastricht!

Bent u na het kijken naar dit arrangement nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal te doen is in Maastricht? Door hier te klikken, leest u alle informatie over het geweldige stadscentrum van Maastricht.

Bent u naast een 3-daagse cruise op zoek naar een leuk groepsuitje in Maastricht? Klik hier voor alle groepsuitjes in Maastricht.