Menu

Weekendje weg Zuid Limburg

weekendje weg in zuid-limburg

Weekendje weg Zuid Limburg

Wilt u een de mooie omgeving van Zuid-Limburg verkennen. Geniet tijdens een van deze weekendje weg in Zuid-Limburg en ontdek de omgeving. Overnacht eens in een leuke stad zoals Valkenburg of maak een City tour door Maastricht. Deze regio is ook erg mooi om er met de fiets er op uit te gaan. Zuid-Limburg heeft u dus veel te bieden voor een gevarieerd weekendje weg.

Ga een weekendje weg in Zuid-Limburg en ontdek het heuvelland

  1. Genieten, ontspannen en beleven in Valkenburg
    Komt u naar Valkenburg om te ontspannen of juist om actief bezig te zijn? Het kan allemaal in en rondom Valkenburg. Of u nu wilt wandelen, fietsen, winkelen, sporten, ontspannen in een kuuroord, extreme sporten wilt uitoefenen of een museum bezoeken, het is hier allemaal aanwezig. 
  2. 3-daagse Valkenburg aanbieding met City Tour door Maastricht
    Zin om er even tussen uit te gaan en in oude vestingstad Valkenburg weg te dromen en Maastricht te ontdekken? Dan is deze aanbieding zeker iets voor u want we bieden een leuke combinatie om beide steden te verkennen. In Maastricht maakt u een prachtige rondvaart op de Maas met een rondvaartboot en stapt u in een oude Engelse schoolbus om de stad van de andere kant te bekijken. 
  3. 3 daags Wandel en Fietsarrangement in Gulpen
    3 Daags Wandel en Fietsarrangement in Gulpen. Bij deze aanbieding is een tapaswandeling inbegrepen waarbij u een prachtige wandelroute van ca 10 km maakt en 3 pauzes heeft waar u kunt genieten van een heerlijke tapas. En neem uw fietsen mee want het Heuvelland is prachtig op de fiets!

Bent u op zoek naar een heerlijke fietsvakantie in Limburg?

Of bekijk eens dit prachtige artikel over wandelen in Limburg! U zult uw ogen uitkijken in de natuurrijke omgeving van deze provincie!

Limburg zit vol met leuke en gezellige steden en dorpjes.  Weekendarrangementen bij die dorpjes en steden in de buurt zoekt en boekt u hier.

Arcen, Venlo, Maastricht, vlodrop, vijlen, mechelen, schin op geul, roermond, gulpen, epen, kerkrade, slenaken, vaals en valkenburg

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl