Menu

Wildarrangement in Limburg

wildarrangement in limburg

Wild eten

U heeft er misschien wel eens van gehoord maar wat weten we nou eigenlijk écht over wild eten? Ten eerste houdt wild in dat een dier of plant zonder hulp van mensen leeft of zich voortplant in de vrije natuur. In ons land vinden we verschillende diersoorten in het wild. De meest bekende soorten zijn konijnen, houtduiven en ganzen. Daarnaast behoren ook herten, zwijnen, eenden, reeën, runderen, vossen en verschillende vogelsoorten en ander klein wild in Nederland. Het traditionele wildseizoen start op 15 oktober en eindigt in december. Wilt u het zelf beleven? Kom dan culinair genieten van dit Wildarrangement in Limburg!

2-daags Wildarrangement in Limburg

Struin overdag door het Nationaal Park De Meinweg, de winterse taferelen zullen u verwonderen of ontdek de omgeving zoals het witte stadje Thorn. ’s Avonds proeft u het seizoen letterlijk op uw bord met een heerlijk wild-menu in ons restaurant. Kortom, een op en top wildarrangement in Limburg.

De faciliteiten van een 4-sterren hotel

Elk van de 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van ons restaurant en dit alles in een adembenemende, mooie omgeving. Deze ingrediënten zal u dan ook zeker doen genieten van het wildarrangement in Limburg.

Het hotel ligt midden in het unieke Nationaal Park de Meinweg, een wandel- en fietsgebied bij uitstek. Ook de indoor-faciliteiten bieden u optimale ontspanningsmogelijkheden. Een binnenzwembad met saunalandschap, beautysalons, een professionele fitnessruimte en solaria. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om alles eens lekker los te laten en te verzinken in het zalige van niets doen.

Wilt u ook buiten actief bezig zijn? We hebben een eigen Activity Club. Handboogschieten, nordic walking, mountainbiken en fietstochten behoren o.a. tot de mogelijkheden.

Culinair genieten met dit 2-daags Wildarrangement in Limburg!