Menu

2-daags Romantisch arrangement vanuit Mechelen

binnenplaats brull

genieten met uw geliefde

Samen 2 dagen romantisch genieten in het gastvrije Zuid-Limburg. Bij dit romantische arrangement staat er een heerlijke fles bubbels voor u klaar op de kamer en rozenblaadjes en chocolaatjes op bed. ’s Avonds geniet u van een romantisch diner en de volgende ochtend samen lekker ontbijten en een late check out! Maak er een romantische trip van!

Limburgse gastvrijheid

Midden in het prachtige Geuldal, omringd door weilanden met grazende koeien, ligt ons hotel. Oorspronkelijk een carréboerderij, waarvan de vakwerkgevels op de binnenplaats nog getuigen, tegenwoordig een karakteristiek hotel waar gastvrijheid centraal staat.

De 26 gezellige hotelkamers zijn traditioneel ingericht in een Engelse stijl.

Het Hotel biedt tevens een prachtige binnenplaats, een bourgondische huiskamer en aan de achterzijde een sfeervol restaurant. Met niet te vergeten een waanzinnig uitzicht over de tuin en het Heuvelland!

Verblijf in een comfortabele kamer

Tijdens uw verblijf in Limburg slaapt u in een heerlijk comfortabele kamer: de standaard twin kamer. Dit is een tweepersoonskamer, gelegen aan de zij- en voorkant van het hotel óf aan de binnenplaats.

Samen met uw geliefde genieten van een nachtje weg doet u in Limburg