Menu

Oud en Nieuw in Zuid-Limburg – TOP 3

oud en nieuw in zuid-limburg

Spetterend en nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om spetterend het nieuwe jaar in te gaan? Bekijk dan eens deze mooie TOP 3 Oud en Nieuw in Zuid-Limburg aanbiedingen. Alleen, met uw partner of met vrienden en familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Luidt dan het nieuwe jaar in buiten de deur op een prachtige en sfeervolle locatie in het Heuvelland!

TOP 3 Oud en Nieuw in Zuid-Limburg

3-daags Oud en Nieuw arrangement in Valkenburg – inclusief Feestavond met DJ
Vier de jaarwisseling in het prachtige Zuid-Limburg. In het Oud en Nieuw arrangement zijn diners inbegrepen en op oudejaarsavond is er aansluitend op het diner een feestavond met live muziek verzorgd door een DJ en inclusief hapjes en drankjes. Tijdens de jaarwisseling is er een feestelijke toost met bubbels en oliebollen.

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Zuid-Limburg – Met Feestavond, drankjes en live muziek
Wilt u eens iets anders tijdens de jaarwisseling en een feestelijk verblijf boeken? Kom dan naar dit prachtige Kasteel in Zuid-Limburg en geniet met de jaarwisseling van een gezellige feestavond met live muziek en diners met bijpassende wijnarrangementen!

Oud en nieuw met feestelijk diner in kasteel in limburg & lekker dansen ( drankjes INCL ! )
Vier de jaarwisseling eens anders dan anders. Lekker ontspannen een feestje vieren in een prachtig kasteel in Zuid-Limburg. U geniet van een heerlijk diner in de historische ruimtes van het Kasteel. Aansluitend een feestelijke avond en passende feestmuziek. Om 12 uur luiden we het nieuwe jaar in met een toost. Dat wordt een fantastische jaarwisseling!

Alvast een fijne jaarwisseling geweest met één van deze Oud en Nieuw aanbiedingen in Zuid-Limburg!

Met feestelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Oudjaarsuitje.nl