Menu

Oud en Nieuw in Limburg met feestelijk Diner op een Kasteel

oud en nieuw in limburg met feestelijk diner op een kasteel

Feestelijk het nieuwe jaar in

Bent u op zoek naar een mooie locatie om feestelijk het nieuwe jaar in te gaan? Vier Oud en Nieuw in Limburg met een feestelijk diner op een kasteel. Alleen, met uw partner, het gezin of de hele familie het jaar 2021 afsluiten. Dit kan natuurlijk bij iemand thuis maar heeft u deze jaarwisseling geen zin in hapjes en drankjes in huis te halen, uzelf uit te sloven voor uw gasten en de hele bende weer op te moeten ruimen op de eerste dag van 2022? Geniet dan van de feestdagen op deze prachtige locatie!

Oud en Nieuw in Limburg met feestelijk Diner op een Kasteel

Breng Oud en Nieuw door in Limburg en geniet van de gezellige ambiance op een unieke locatie. De omgeving nodigt uit om overdag heerlijk te ontspannen. Tevens gaat u ’s avonds u naar ons kasteel voor een feestelijk diner, puur genieten van de heerlijke culinaire gerechten. Ook zorgt het hotel daarbij voor een passende sfeer.

4-Sterren hotel gelegen in prachtig Limburg

Gelegen in het bijzondere Nationale Park De Meinweg, maakt het Boshotel zijn naam volledig waar. Het schitterende natuurschoon is haast overweldigend, de rust een verademing. In deze unieke omgeving ligt ons luxueuze 4-sterrenhotel. Hier komen natuur en comfort op natuurlijke wijze samen.

In het Boshotel kunt u luxueus overnachten. De ruime opzet van het hotel versterkt de natuurlijke ambiance. In de directe omgeving kunt u uitstekend ontspannen en recreëren. Maar ook binnenshuis is er een ruim aanbod: wij hebben een binnenzwembad, jacuzzi, een saunalandschap, een beautyafdeling en een fitnessruimte. Gezellig wat drinken of lekker eten, dat doet u in onze Brasserie of op ons mooie terras. In ons fraaie restaurant De Meinweg kunt u heerlijk genieten van een à la carte diner of uitgelezen menu. Vier hier uw Oud en Nieuw in Limburg met feestelijk diner op een kasteel!

Het programma

31 december
Vanaf 14.00 uur kunt u inchecken in het boshotel.

Voor de dag invulling zijn er talloze mogelijkheden. Misschien wilt u nog een bezoekje brengen aan ons Wellness: zwembad en zwembadsauna, fitnessruimte, Beautysalon, solaria en saunalandschap. Uiteraard kunt u ook een mooie wandeling maken door het naast gelegen Nationaal Park De Meinweg.

’s Avonds wordt u naar Kasteel Daelenbroeck gebracht voor een feestelijk diner.
De Hoofdburcht vormt vandaag het decor voor het Sylvester gala diner.
U wordt vanaf 19.00 uur welkom geheten met een feestelijke cocktail.

Daarnaast serveren wij een 5-gangen diner, tafelwaters en begeleidende wijnen.
Ook is cocktailbar en dansvloer geopend vanaf 22:30 uur.

Het gala diner wordt muziekaal begeleid door Paul Chapman and Friends.

Om 24.00 uur zal het nieuwe jaar worden ingeluid met prachtig vuurwerk en Champagne, waarna de avond om 01.30 uur zal worden afgesloten.

U wordt weer veilig teruggebracht naar Boshotel Vlodrop voor de overnachting.

1 januari
Het nieuwe jaar begint met een feestelijk ontbijt tussen 09.00 en 11.30 uur.

Vier Oud en Nieuw in Limburg met een feestelijk Diner op een Kasteel!