Menu

Kerst in Limburg inclusief Live muziek en drankjes

kerst in limburg inclusief live muziek en drankjes

Kerst buiten de deur vieren

De afgelopen 1,5 tot 2 jaar heeft iedereen veel thuis gezeten. De muren zijn op ons afgekomen en we zijn er weer aan toe om even lekker buiten de deur te genieten. Heeft u geen zin om tijdens de Kerstdagen de keukenprins(es) uit te hangen voor de familie? Dat is ook helemaal niet nodig. Vier Kerst lekker buiten de deur en laat u helemaal in de watten leggen zodat u zelf niets meer hoeft te doen. Geniet van het lekkere eten, live muziek en de faciliteiten die het hotel aanbied tijdens uw verblijf. Klinkt als een goed idee toch?! Maar heeft u geen idee waar jullie naartoe zouden willen gaan? Kies dan voor Kerst in Limburg inclusief Live muziek en drankjes!

Kerst in Limburg inclusief Live muziek en drankjes

3 Dagen eropuit en geen druktes thuis maar u lekker laten verwennen in het gastvrije Zuid-Limburg! Dit prachtige 4-sterren hotel serveert feestelijke kerstdiners en buffetten met het ontbijt. Culinair genieten dus met de Kerstdagen dit jaar? Dan boekt u nu deze 3-daagse Kerstaanbieding in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland met aankomst op 25 december 2021!

Hotel en kamers

U verblijft in het 4-sterren hotel in Vaals, gelegen midden in het groen, nabij de Duitse en Belgische grens, in de heuvels van het prachtige Zuid-Limburg. Geniet van de gastvrijheid en onze culinaire veelzijdigheid tijdens deze Kerst in Limburg inclusief Live muziek en drankjes!

De 130 comfortabele en stijlvol ingerichte hotelkamers zijn voorzien van twinbeds, een zitje, draadloos internet, koffie- en theefaciliteiten, kluis en badkamer met bad, douche in het bad en toilet.

Let op: u verblijft in de naast het kasteel gelegen hotelvleugels.

Kerstprogramma

Met deze heerlijke 3-daagse Kerstaanbieding geniet u van heerlijke diners op een prachtig kasteel. U arriveert op 25 december en wij serveren voor u op 1e Kerstdag een heerlijk feestelijk 4-gangen diner en is er tijdens het diner een muzikale omlijsting.

Op 2e Kerstdag staat er ’s morgens een uitgebreid Kerstontbijtbuffet voor u klaar. U kunt de dag verder zelf invullen en genieten van de prachtige omgeving en ’s avonds staat er een feestelijk 4-gangen diner op het programma.

Ook op 27 december kunt u weer genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en vertrekt u huiswaarts. Bij alle diners is het aperitief, water, wijnarrangement & koffieservice inbegrepen!

Dresscode tijdens alle diners: Tenue de Ville. Natuurlijk is ook dit jaar de Kerstman aanwezig.

Geniet van de Kerst in Limburg inclusief Live muziek en drankjes!