Menu

3 daags Kerstarrangement in Zuid Limburg

Wilt u een heerlijke kerst dit jaar? Ga dan voor dit 3-daags kerstarrangement van Hotel Gulpen in Zuid Limburg

Sfeervol genieten in Zuid Limburg
Nergens in Nederland ziet het er met Kerst zo sfeervol, warm en gezellig uit als in Zuid Limburg.

Kerst begint in Limburg ook al eind november. Bezoek de vele kerstmarkten die Zuid Limburg rijk is, maar uiteraard ook Aken net over de Duitse grens is het bezoeken meer dan waard

Op toeristisch gebied neemt Gulpen een heel bijzondere plaats in. Het stadje biedt een gezellig en uitgebreid winkelcentrum met verwarmde terrasjes, waar het na een drukke winkeldag heerlijk toeven is. Tevens bepaalt de Gulpener Bierbrouwerij de smaak van het met trots gebrouwen Limburgs bier.

Kamers & Faciliteiten
Hotel Gulpen beschikt over 40 prachtig en duurzaam ingerichte kamers en suites. U kunt heerlijk dineren in het aangename en sfeervolle restaurant Entre Nous en aansluitend een goed glas wijn drinken bij de open haard. Het hotel beschikt tevens over een bar/lounge waar u kunt genieten van een lekker drankje en hapje.

Hotel Gulpen ligt in het hart van het nostalgisch, authentieke en Bourgondische stadje Gulpen met uitzicht op de “Gulperberg”, daar waar het Gulpener bier met trots gebrouwen wordt.

Na een ingrijpende renovatie opende Hotel Gulpen op 1 april 2009 haar deuren! De nieuwe inrichting en het rijke interieur sluiten perfect aan bij de oorspronkelijke uitstraling en sfeer van het pand en het prachtige stadje Gulpen.

Heeft u opeens erg veel zin gekregen in een 3-daags Kerstarrangement in Zuid-Limburg?