Menu

3-daags Oud & Nieuw arrangement in Zuid Limburg

Wilt u het nieuwejaar ook goed beginnen? Boek dan ons 3 of 4 daags Oud & Nieuw arrangement. Even een paar dagen genieten van het Limburgse land. Op Oudjaarsavond geniet u van een heerlijk diner en luiden we het nieuwe jaar gezellig samen in.

Oud & Nieuw in Zuid Limburg
Kom met de jaarwisseling naar het mooi Zuid-Limburg! Laat u zich verwennen en vier oudejaarsavond buiten de deur. Beleef de mooiste tijd van het jaar met z’n tweeën of met familie in het romantische Zuid-Limburg. Wij bieden u gedurende de jaarwisseling de mogelijkheid een aantal dagen lekker te ontspannen en te genieten…

Gezelligheid staat voorop, dit zal ingevuld worden door een leuk programma! Bovenal culinaire diners met als klapper op de vuurpijl een 9-gangen verwendiner.

Het Hotel
Op het moment dat u Hotel Mergelland binnenkomt, weet u dat u een goede keuze hebt gemaakt. Ongedwongen en doordrongen van persoonlijkheid.

In het schilderachtige en historische dorpje Holset, tussen Vijlen en Vaals, te midden van een uniek panoramisch landschap, ligt hotel Mergelland (op 5 minuten afstand van het Krijtlandpad).

Nancy & Pascal zorgen ervoor dat de gezelligheid en intimiteit van een thuis gecombineerd worden met de perfectie en service die u van een 3-sterrenhotel kunt verwachten.In hotel Mergelland gaat geschiedenis en modern hand in hand. De inrichting is trendy, terwijl de assessoires verbonden zijn aan een rijk verleden. Dit is een plek waar u de geschiedenis nog voelt, waar de rust en stilte een indruk van tijdloosheid geven.

Meer weten over dit 3-daags Oud & Nieuw arrangement in Zuid Limburg?