Menu

5-daagse Fietsvakantie in Limburg

5-daagse fietsvakantie in limburg

Ga het Zuid-Limburgse Heuvelland in en ontdek de prachtige natuur tijdens de 5-daagse fietsvakantie in Limburg. Vanuit Schin op Geul fietst u zo de prachtige heuvels in en komt u diverse flora en fauna tegen.

Waarom fietsen?

Er zijn een aantal redenen waarom fietsen zo goed voor ons is en waarom het ook steeds populairder wordt. Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan fietsen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Dus tijdens deze heerlijke 5-daagse fietsvakantie in Limburg geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar u denkt ook nog eens aan uw gezondheid! Dat is nog eens een win-win situatie 😜.

5-daagse Fietsvakantie in Limburg

Om het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland op de fiets te ontdekken heeft u zeker wel een paar dagen nodig. Dan is deze speciale 5-daagse fietsvakantie in Limburg absoluut een aanrader. Het kleine maar zeer gastvrije hotel in Schin op Geul is een uitstekende uitvalsbasis om het Heuvelland te ontdekken. In het hotel zijn fietsroutes verkrijgbaar en het fietsknooppuntennetwerk is uitstekend in Zuid-Limburg.

Het hotel in Schin op Geul

Het hotel in Schin op Geul is een plekje met een geheel eigen charme. Een uitstekende uitvalsbasis voor deze heerlijke 5-daagse fietsvakantie in Limburg.

In het hotel is een lift aanwezig en kunt u gratis gebruik maken de wifi. Het ontbijt wordt ’s morgens in het restaurant in buffetvorm geserveerd. Dineren kan ’s avond in het restaurant en bij mooi weer lekker op het terras bij het hotel.

Het hotel beschikt over voldoende eigen parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Het gebruik van beiden is gratis maar wel op eigen risico.

Ga er lekker op uit tijdens de 5-daagse fietsvakantie in Limburg

In het hotel zijn gratis fietsroutes beschikbaar maar ook vele fietsknooppunten gaan door het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Daarnaast starten er diverse mountainbike- alsmede Nordic Walking-routes bij ons voor de deur. Vanuit het hotel zijn er verder tal van uitstapjes te maken en vele evenementen die u kunt bezoeken naar gelang de tijd van het jaar. 

Ontdek nu zelf het Heuvelland met deze 5-daagse Fietsvakantie in Limburg!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Fietsvakantie.tips