Menu

Fietsvakantie Valkenburg

fietsvakantie valkenburg

Wilt u graag Zuid-Limburg per fiets gaan ontdekken? Dat kan met deze heerlijke Fietsvakantie vanuit het gezellige Valkenburg!

Waarom fietsen?

Er zijn een aantal redenen waarom fietsen zo goed voor ons is en waarom het ook steeds populairder wordt. Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan fietsen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Dus tijdens deze heerlijke fietsvakantie in Valkenburg geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar u denkt ook nog eens aan uw gezondheid! Dat is nog eens een win-win situatie 😜.

Fietsvakantie Valkenburg

5 Dagen genieten in Zuid-Limburg en slapen in het centrum van Valkenburg! Vanuit dit hotel fietst u zo het schitterende Heuvelland in waar vele fietsroutes zijn door knusse dorpjes, langs bezienswaardigheden en door prachtige natuur. En onderweg kunt u lekker genieten van de mooie heuvelachtige landschappen en vergezichten.

Een heerlijke plaats om tot rust te komen

Het hotel is net buiten het centrum gelegen in een omgeving die uitnodigt tot hartstochtelijk genieten. Sportief en rustgevend… Uw verblijf in ons hotel maakt het allemaal mogelijk. Onze sfeervolle kamers of een onvergetelijke service zijn slechts enkele redenen om te kiezen voor deze heerlijke fietsvakantie in Valkenburg.

Attracties en bezienswaardigheden die u kunt bezoeken tijdens uw fietsvakantie in Valkenburg

Tijdens uw fietsvakantie in Limburg geniet u vooral van de prachtige natuur in het Heuvelland. Echter zijn er ook vele attracties die u kunt bezoeken. Ook zijn er genoeg bezienswaardigheden om te bewonderen dus ontdek het nu zelf!

  • Talrijke kastelen met als hoogtepunt het welbekende Ruïne Kasteel
  • Diverse musea met o.a. de Romeinse Catacomben
  • Grotten van Valkenburg
  • Diverse attractieparken (Valkenier, Valkenburg A GOGO, Sprookjesbos)
  • Andere activiteiten (Wilhelminatoren, de Kabelbaan, Rodelbaan, Holland Casino
  • Gezellige restaurants, winkels, verwarmde terrassen, historische gebouwen
  • Het unieke en beroemde kuuroord Thermae 2000. Optimaal genieten van wat de aarde zorgzaam bewaarde: mineraalrijk (thermaal) water uit eigen bronnen. Een weldaad voor lichaam en geest.

Wilt u ook het mooie Heuvelland ontdekken? Boek dan deze heerlijke Fietsvakantie in Valkenburg!

Nog meer inspiratie op doen? Bekijk dan dit mooie artikel over een Fietsvakantie in Limburg!

Met vriendelijke groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Fietsvakantie.tips