Menu

Aanbieding: Golfweekend in Midden-Limburg

Golfen en overnachten in een 4 sterren hotel, wat een luxe! Geniet nu van deze geweldige GOLFaanbieding in Limburg.

Golfen in Limburg
Als golfliefhebber moet u ooit eens gespeeld hebben op de schitterende golfbaan van Herkenbosch. Deze baan wordt als de mooiste bosbaan van Nederland betiteld. Geniet dus van een heerlijk golf weekend in Limburg.

Golfen in LimburgGolfen in Limburg

De faciliteiten van een 4-sterren hotel
Hampshire Boshotel Vlodrop: het Trefpunt in het groen! U zoekt een inspirerende plek, waar niets te gek is? Dan is Boshotel Vlodrop de ideale plek voor uw feest voor vrienden, familie en collega’s. Bij ons vindt u dit allemaal!Elk van onze 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van ons restaurant en dit alles in een adembenemende, mooie omgeving.

Hampshire Boshotel Vlodrop ligt midden in het unieke Nationaal Park de Meinweg, een wandel- en fietsgebied bij uitstek.

Ook onze indoor-faciliteiten bieden u optimale ontspanningsmogelijkheden. Een binnenzwembad met saunalandschap, beautysalons, squashbaan, een professionele fitnessruimte en solaria. Alle ingrediƫnten zijn dus aanwezig om alles eens lekker los te laten en te verzinken in het zalige van niets doen. Wilt u ook buiten actief bezig zijn? We hebben een eigen Activity Club. Handboogschieten, nordic walking, mountainbiking en fietstochten behoren o.a. tot de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over deze geweldige aanbieding: Golfweekend arrangement in Midden-Limburg?