Menu

Attractiepark Toverland opent seizoen met badeendenrace

Op zaterdag 29 maart 2014 gaat Attractiepark Toverland weer volledig open voor publiek. Zondag 30 maart wordt voor het goede doel een ludieke badeendenrace gehouden op de nieuwste wildwaterbaan Djengu River. 5000 badeendjes bedwingen dan het snelstromende water om zo zoveel mogelijk geld in te zamelen voor stichting Heppie.

Stichting Heppie biedt een accommodatie voor kinderen die het thuis niet meezit, bijvoorbeeld doordat de ouders ziek of verslaafd zijn. In het Heppie Hotel krijgen de kinderen de aandacht die ze verdienen. Wie dit doel wil steunen, kan voor € 2,- een eendje adopteren via www.toverland.nl/heppieduckrace. Wiens eendje als eerste finisht, wint een weekend Center Parcs. De race start om 17.30 uur.

Nieuw record
Attractiepark Toverland verwacht dit jaar opnieuw een recordaantal bezoekers te ontvangen. Door de komst van de Magische Vallei met maar liefst acht nieuwe attracties steeg het aantal bezoekers afgelopen jaar naar 621.000. Naar verwachting zullen de positieve effecten van die grote parkuitbreiding dit jaar nog doorwerken en zal het aantal bezoekers verder groeien.

Nieuw in 2014!
Toos Toverhoed en haar vriendje Morrel, zijn vanaf 29 maart dagelijks te zien in een nieuwe Toos Tovershow. Componist, muzikant en tekstschrijver Ad Grooten tekende wederom voor de teksten en de muziek.

Bezoekers krijgen ook zelf de kans om de show te stelen dankzij een bijzondere, nieuwe, actiefoto. Altijd al eens op een bezem over het park willen vliegen? Dat kan! Edmund Oculus, specialist in optische illusies, tovert je in een flits naar grote hoogte. Dit magische souvenir is te koop in het Land van Toos.

Magische Midzomeravonden
In de zomer organiseert Attractiepark Toverland weer de Magische Midzomeravonden. Op vijf woensdagen blijft het park open tot 23.00 uur. Er is dan extra entertainment en live muziek. Door de sfeervolle verlichting is Toverland dan nóg magischer; ook Katara, Fountain of Magic, is dan op zijn mooist. De Midzomeravonden vinden plaats op 23 en 30 juli en op 6, 13 en 20 augustus.