Menu

TOP UITJE van deze zomer nu ook te boeken in de herfst

herkenbosch

Met het 2-daags Golf arrangement kunt u heerlijk genieten van een 3-gangen diner in een prachtige kasteel. U overnacht in een luxe split-level kamer met terras en kunt ’s ochtends genieten van een uitgebreid ontbijt. Dit TOP UITJE van deze zomer is nu ook weer te boeken in de herfst dus wees er snel bij!

Wegdromen in een kasteel

Dit prachtige landgoed kasteel is gelegen in het cultuurvolle en groen landschap van de gemeente Roerdalen. Het landschap kenmerkt zich door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, moerasgebieden, uitgestrekte landbouwgebieden en stuifduinen en pittoreske plaatsjes.

Overnachten

Overnachten bij dit Landgoed Kasteel is wel heel bijzonder. In de kasteelhoeve, op zo’n 50 meter afstand van de Voorburcht verblijft u in unieke 2-persoons themasuites of luxe hotelkamers. Elke kamer heeft zijn eigen terras. Heel speciaal zijn de torenkamer en de “Baron de Ravillesuite” in de voorburcht. Ook zijn er 3 fantastische sauna suites beschikbaar in de nieuwe toren. Een kort of een lang verblijf op dit Landgoed Kasteel is gegarandeerd geslaagd!

Golfen op Herkenbosch

De golfbaan ligt op een terrein van 60 hectare met een hoogteverschil van vele meters. Golf en natuur zijn op deze golfbaan goed in elkaar overgegaan, zoals golf in zijn oorspronkelijke vorm bedoeld moet zijn. Zo komt u vele fairways tegen, omringd door bomen, waarbij u niets anders ziet of hoort dan de natuur.

Boek nu snel deze TOP Golfaanbieding en kom nog even genieten deze herfst!