Menu

TOP 3: Mooie Wandelarrangementen in Zuid-Limburg

vaals

Ga er eens lekker op uit met de benenwagen en ontdek de mooie omgeving van Zuid-Limburg. U wandelt door de pittoreske dorpjes en het mooie landschap. Voor de echte wandelliefhebbers is het Heuvelland een paradijs aan mooie wandelroutes. U waant zich net in het buitenland met alle glooiende groene hellingen. Met één van de onderstaande 3 Trips beleeft u dan ook zeker een top wandelweekend in het prachtige Zuid-Limburg!

TOP 3 Wandelarrangementen in Zuid-Limburg

  • 3-daags Wandelarrangement in Limburg – Wandelen door bossen en landerijen
    Verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen ligt een prachtig kasteel. Bij het wandelarrangement krijgt u een dag ook een picknickmand mee voor onderweg en een avond genieten van een heerlijk kasteelmenu. Kom genieten in het gastvrij Limburg en laat u lekker verwennen!
  • Genieten op een landgoed met dit Paradijselijk Limburg arrangement
    Midden in het prachtige Limburgse heuvellandschap pronken het kasteel en op loopafstand de moderne hotelvleugels in al hun glorie. Dit hotel in Vaals is het ultieme vertrekpunt voor een ontdekkingstocht naar paradijselijk Maastricht of Aken of gewoonweg lekker genieten van de prachtige natuur rondom deze sprookjesachtige locatie.
  • 4-daags wandelarrangement voor de echte wandelaars
    Op een bijzonder ‘Limburgs’ plekje, hoog op de Vijlenberg ligt dit hotel met een gastvrije toeristische traditie. Hier wacht u een persoonlijk welkom en comfort dat u van een gerieflijk familiehotel mag verwachten.

Geniet nu ook van een heerlijk wandelweekend tussen de Zuid-Limburgse heuvels en ontdek het prachtige landschap met één van deze mooie arrangementen.

Met vriendelijk groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Wandelarrangement.nl