Menu

Beauty en Wellness in een prachtig kasteel in Valkenburg

2 dagen helemaal tot rust komen en tijd voor uzelf nemen bij S.P.A. & Wellness St. Gerlach. Geniet van een heerlijke beautydag met aansluitend een heerlijk 3-gangen diner en een overnachting in een luxe kamer in Château St. Gerlach.

S.P.A. & Wellness St. Gerlach
Een onderdeel van S.P.A. & Wellness St. Gerlach is Kneipp S.P.A.. Dit is de enige gespecialiseerde Kneipp S.P.A. in Nederland. De behandelingen die u tot een gehele ontspanning brengen bestaan uit diverse baden, begietingen en massages al dan niet met de toevoeging van kruidenoliën. S.P.A. staat voor ‘gezond door water’. Na een bezoek voelt u zich als herboren.

Kneipp badproducten zijn heel bekend in Nederland. Velen weten echter niet dat deze kruidentherapie slechts een onderdeel is van de Kneipptherapie. Gezondheid en prestatievermogen staan in deze hectische tijd bij de meeste van u hoog op de verlanglijst. U beseft steeds meer dat een groot deel van de verantwoordelijkheid hiervoor bij uzelf ligt. Kneipp S.P.A. helpt u alvast om zich even te onthaasten.

De schoonheidsbehandelingen van Sothys zijn een uitstekende aanvulling op de Kneipp behandelingen.
Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen. Een gevoel van welzijn heeft daardoor ook een gunstige invloed op de interpersoonlijke communicatie.

Slapen in de parel van het Geuldal
Château St. Gerlach is gelegen in Houthem, vlakbij het Geulstadje Valkenburg aan de Geul. Een perfect vertrekpunt voor het verkennen en ontdekken van het Limburgse land. U bent hier slechts enkele kilometers verwijderd van de Romeinse stad Maastricht. Tevens kunt u heerlijk wandelen in het natuurgebied “Ingendael”, dat grenst aan het landgoed van Château St. Gerlach.

Het hotel is gevestigd in de prachtige oude pachthof van het landgoed. De luxe hotelkamers en suites zijn individueel gedecoreerd en allemaal voorzien van 4-sterren comfort. Naast de hotelkamers biedt het landgoed ook ruime hotelappartementen, die zeer aantrekkelijk zijn voor een langer verblijf of een verblijf met meerdere personen.

Zin gekregen in een beautydag? Lees hier meer informatie over dit arrangement!
Kijk voor meer beautytips op Beauty.nl