Menu

Genieten in het heuvellandschap

Het land van ontspanning en genot

Of u nu op zoek bent naar een actief weekendje weg, een weekendje ontspannen of naar een vriendinnenweekend, Zuid-Limburg kan het allemaal bieden!

Ontspannen tussen heuvels doet u met het 3-daags Wellness arrangement in het Wellness Resort in Valkenburg. Bij dit arrangement geniet u van 2 heerlijke overnachtingen in een prachtig hotel gelegen op de Cauberg. Daarnaast kunt u heerlijk relaxen met de faciliteiten van het kuuroord en is het eten ook voor u geregeld. Een top weekend om te ontspannen dus.!

Liever een actief weekendje? Ook dat is mogelijk! In het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap zijn talloze fiets- en wandelmogelijkheden. Zo kunt u ook genieten van de mooie omgeving van Gulpen. U verblijft op basis van half pension in een mooi hotel. Uw actieve dag kunt u afsluiten met de heerlijke wellness faciliteiten.

In het zuiden van de prachtige provincie Limburg is het dorpje Valkenburg. Dit dorpje is bij uitstek geschikt als uitvalbasis voor een heerlijk vriendinnenweekend. Niet alleen kunt u bij dit vriendinnenweekend genieten van 2 heerlijke overnachtingen en half pension, maar ook van een VIP pas voor Maasmechelen Village en Designer Outlet Roermond.