Menu

Golfen op de mooiste golfbaan van Zuid-Limburg

Golf en ontspanning komen hier bijeen

Golf samen met je partner, familie of vrienden op een van de mooiste golfbanen van Zuid-Limburg. Met de mooie natuur en de Zuid-Limburgse heuvels op de achtergrond komt u heerlijk tot rust met een actief dagje golfen. Met de mogelijkheid tot verschillende moeilijkheidsgraden is dit arrangement ideaal voor beginners of voor de professionals.

Met dit arrangement kunt u genieten van een overnachting in een prachtig authentiek 4-sterren hotel gelegen in het heuvellandschap van Limburg, een heerlijk ontbijtbuffet en 3-gangen diner in het eigen restaurant, van een welkomstdrankje en krijgt u toegang tot een van de mooiste golfbanen van Zuid-Limburg.

Dit prachtige authentieke hotel is gelegen in het mooie Limburgse Vaals. Met de beschikking over een eigen patio, 130 sfeervolle hotelkamers/suites, uitzicht over het heuvellandschap en een eigen restaurant en een spa en wellness centre komt u hier niks te kort. Met het drielandenpunt in de omgeving en de historische panden, is Vaals een authentiek dorp. Winkelen met een internationale gloed of lekker bourgondisch tafelen zoals op vakantie? In dit dorp is het is het allemaal mogelijk. Kortom; alle elementen voor ontspanning zijn aanwezig.

Bent u ook zo nieuwsgierig geworden naar dit mooie golfarrangement?