Menu

SUPER aanbieding 3-Daags fietsarrangement aan de mooie Geul

Natuur, ontspanning en plezier in één arrangement voor nog geen 130 euro

Op zoek naar natuur, ontspanning en plezier? Met dit mooie arrangement combineert u alles in één.

Verblijf 2 nachten in een gezellig 4-sterren hotel, geniet van een heerlijk ontbijtbuffet, ontdek het prachtige heuvelland met mooie fietsroutes en een e-bike en sluit uw dag af met een heerlijk 4-gangen diner. Daarnaast krijgt u ook nog toegang tot Maasmechelen Village met VIP pas en toegang tot het Holland Casino Valkenburg. En dit alles voor nog geen €130,-. Deze kans kunt u toch niet laten lopen?

Met dit arrangement verblijft u in het gezellige 4-sterren hotel in de omgeving van Valkenburg. Het is een klein en charmant hotel met maar 36 kamers. Elke kamer heeft zijn eigen inrichting met een eigen categorie, is dat niet uniek? Moderne kleuren en klassieke kenmerken komen hier samen. Ook zijn alle activiteiten, restaurants en winkeltjes zijn op loopafstand te bereiken. Dit hotel is een ultieme belevenis. 

Fietsen aan de Geul

Valkenburg is een van de populairste plekjes in Nederland om lekker de ontspannen, plezier te maken of te genieten van de natuur. Of u nu wilt wandelen, fietsen, winkelen, sporten, ontspannen, extreme sporten of een museum wilt bezoeken, alles is mogelijk in deze ontspannende omgeving. Wij kunnen u garanderen van een prettig verblijf.

Op zoek naar een mooi 3-daags fietsarrangement aan de mooie Geul? Dan is deze aanbieding echt iets voor u!