Menu

Wandelen in Mechelen – 4 Dagen genieten in het Heuvelland

Wandelen in Mechelen

Om te wandelen bent u in de directe omgeving van deze buitenplaats en in Zuid-Limburg helemaal op de juiste plaats! Of u nu urenlang door de bossen wilt struinen of even een frisse neus wilt halen, het is allemaal mogelijk. Kom dus een keer een weekendje wandelen in Mechelen.

Geniet in een vakantiewoning

Er zijn diverse vakantiewoning te vinden voor twee personen maar ook tot 6 personen. Zo kunt u op pad met zijn tweetjes maar ook met familie of uw wandelmaatjes. Ze zijn van alle gemakken voorzien zodat u zich ook direct thuis kunt voelen in een van de accommodaties.

De faciliteiten

U kunt niet alleen wandelen tijdens dit arrangement maar ook kunt u gebruik maken van de verschillende soorten faciliteiten. U kunt bijvoorbeeld gratis gebruik maken van één van de vier tennisbanen. Gaan er ook kinderen mee op pad dan kunnen ze zich vermaken tijden een potje tafeltennis of in een van de speeltuinen. Daarnaast maakt u gratis gebruik van het internet en kunt u lekkere verse broodjes of een uitgebreide ontbijtbox bestellen.

Wandelen in Mechelen en het Heuvelland

Er liggen al een paar leuke wandelingen vanaf onze buitenplaats gratis voor u klaar bij de receptie. Voor de stevige en doorgewinterde wandelaars zijn er wandelroutes van circa 7,5 en 15 kilometer (onder meer door de vlakbij gelegen Belgische Voerstreek). Tevens hebben wij wandelroutes van 4 en 6,5 kilometer. U heeft echter niet altijd een wandelkaart nodig. Vanaf onze buitenplaats kunt u ook de vele wandelbordjes volgen.

Komt u een keer wandelen in Mechelen om Zuid-Limburg te verkennen?