Menu

3-daags Wellness arrangement in Epen

3-daags wellness arrangement in epen

3-daags Wellness arrangement in Epen

Geniet 3 dagen in het Zuid-Limburgse plaatsje Epen en ga een dag heerlijk relaxen bij Thermae200 in Valkenburg. Aansluitend kunt u een gokje gaan wagen in het casino in het centrum van Valkenburg. Bovendien heeft deze leuke aanbieding een scherpe prijs dus boek, geniet en relax in Zuid-Limburg en ga lekker een dagje ontspannen in het kuuroord. Kortom, een heerlijk 3-daags Wellness arrangement in Epen!

Het hotel

Tijdens dit 3-daags Wellness arrangement in Epen, verblijft u in ons gastvrije hotel. Het hotel beschikt over 21 kamers welke verdeeld zijn in 2-persoonskamers en familiekamers. Tevens beschikt het hotel over een lounge waar u kunt genieten van een hapje of een drankje, bij goed weer ook op de rustige terrassen aan voor- en achterzijde, een ontbijtzaal en een lift. De panorama-ligging aan de achterkant bij het Geuldal completeren de accommodatie van dit hotel. Gratis wifi is door het gehele hotel te ontvangen.

Genieten in de omgeving van het hotel

Het hotel ligt in Epen en ligt mooi centraal in het Heuvelland in Zuid-Limburg. In de omgeving van het hotel ligt Thermae2000 in Valkenburg of kunt u een bezoek brengen aan het toeristenstadje Valkenburg om lekker te shoppen of gezellig een terrasje te pakken. Het 3-landenpunt in Vaals is ook uw bezoek waard of bezoek Mondo Verde met 4 verschillende thema’s; de prachtige wereldtuinen, het spannende Dinofauna, de veelzijdige dierenwereld en natuurlijk de heerlijke attracties. Kortom, genoeg te zien en te ontdekken tijdens dit 3-daags Wellness arrangement in Epen.

Wilt u wat actiever doen dan kunt u vanuit dit hotel heerlijk wandelen en fietsen. Epen is een van de toeristische trekpleisters van Zuid-Limburg. Vooral vanwege de glooiende heuvels en wandel- en fietspaden. De omgeving van het hotel biedt eindeloos veel mogelijkheden om uw verblijf volledig naar uw wensen in te richten. De talloze heuvels, bossen, wandelpanden en prachtige vergezichten kenmerken deze omgeving. Aan terrasjes ontbreekt het uiteraard in dit mooie landschap ook niet, dus aan de inwendige mens is ook gedacht.

Kom volledig tot rust met dit heerlijke 3-daags Wellness arrangement in Epen!