Menu

Redactie TIP – 2-daags Beauty arrangement van Thermae 2000

Het Culinairarrangement van Thermae 2000 in Valkenburg aan de Geul, Zuid-Limburg. Puur ontspannen, weg van de dagelijkse drukte en tot rust komen in een unieke ambiance. Ervaar de kracht van heilzaam, oerzuiver, mineraalrijk water uit eigen Bron.

Puur ontspannen en lekker weg van alle drukte
Puur ontspannen, weg van de dagelijkse drukte en tot rust komen in een unieke ambiance. Ervaar de kracht van heilzaam, oerzuiver, mineraalrijk water uit eigen Bron.

Bijzonder water uit eigen bron
De binnen- en buitenbaden met whirlpools zijn gevuld met heilzaam, oerzuiver, mineraalrijk water uit eigen bron, dat 40.000 jaar afgesloten is geweest en daarmee beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dat is dus optimaal genieten van wat moeder aarde zorgzaam voor ons bewaarde.

Sauna
Het veelzijdige saunalandschap bevindt zich zowel binnen als buiten. Geniet ondermeer van de stoombaden, eucalyptussauna’s, houtgestookte buitensauna, finse blokhutsauna’s van diverse temperaturen, een Bio- en een Tuli-sauna.

Benieuwd wat voorgaande gasten van dit arrangement vinden?
Goed en schoon hotel, uiterst vriendelijke en behulpzaam personeel. Uitsteken eten en een relaxte sfeer. voor iedereen aan te bevelen, je zag er dan ook jong en oud in harmonie samen zijn. Ik ga er in iedergeval nog eens naar toe.

Wilt u meer weten over dit 2-daags Relax & Beauty arrangement bij Thermae 2000?