Menu

Redactie TIP: Hammam Beautydag in Sittard

Een fijne reis naar Marrakech… Met dit beautyarrangement waant u zich even in Marrakech. U geniet van een heerlijke Hammam Experience van 30 minuten. De rest van de dag kunt u heerlijk genieten van alle faciliteiten van Wellness Sittard.

Aan de rand van Sittard, middenin de Sportzone Limburg, bevindt zich Wellness Sittard. Een compleet complex op het gebied van wellness, beauty, vitaliteit en gastvrijheid. Op de hoogste etage bevindt zich Wellness Sittard, een luxueus beauty- en wellnessresort waar zich alle elementen bevinden voor een heerlijke dag ontspanning.

Ontspannen en genieten
Door het complete concept van Wellness Sittard kunt u een heerlijke dag genieten en ontspannen samen met uw partner, moeder, dochter of lekker met vriendinnen.

U vindt er o.a. een panoramasauna, infraroodsauna. Ook ontbreekt een stoombad kruidenbad, binnen en buitenzwembad, whirlpool, voetenbad en een restaurant niet. Verder kunt u gebruik maken van diverse afkoelzones, rasul, cocoon rustruimte en diverse opgietingen.

Uw verblijf
U wordt welkom geheten door onze gastvrouw die u een rondleiding zal geven langs de diverse faciliteiten. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de verschillende faciliteiten, deelnemen aan de diverse opgietingen en vrij gebruik maken van scrubzout, heerlijk geurende douchegel en shampoo.

Tijdens uw Hammam Experience geniet u tevens van een 30 minuten durende Hammam behandeling.

Carla Bouten-Kuijpers geeft een 8! Het was een geweldige ervaring,goede ontvangst, enorm goede uitstraling in vergelijking met andere, lekker etenlekker en betaalbaar, rustig en behulpzaam personeel. De ontspannings massage was ook super. komen zeker een keer terug.

Wilt u ook genieten van een Hammam Beautydag in Sittard?