Menu

Weekendaanbieding: Asperge arrangement in Limburg

Limburg heeft ieder seizoen veel te bieden. Zo ook in het asperge seizoen en vandaar dat wij hier een speciaal arrangement voor hebben samengesteld. Asperge liefhebbers opgelet, deze aanbieding moet u écht gaan doen! Kom lekker culinair genieten in het mooie Limburg.

Kom tijdens het aspergeseizoen genieten van dit witte goud. Lekker culinair verrast worden en verder 3 dagen genieten van de prachtige Limburgse omgeving.

De omgeving
Het Geul- en Gulpdal is het mooiste landschap in Nederland. Wij in Zuid-Limburg wisten dit natuurlijk al lang, maar nu heeft de Stichting Natuur en Milieu maar liefst 5 sterren toegekend aan ons mooiste stukje Nederland! Hier wordt u getrakteerd op een scala van prachtige vergezichten. Fietsen, wandelen of gewoon genieten zijn absoluut de sleutelwoorden! U kunt u vanuit ons hotel volop genieten van natuur, sport en cultuur. Van fascinerende wandelingen langs de Geul of van routes door de weilanden met de smalle klaphekjes. Van fiets- tochten over het mergelplateau of van verschillende, heel natuurlijk gelegen golfbanen. Van het weldadig badderen in het heilzame bronwater van Thermae 2000 of van een kolenmijn- verkenningstocht onder de grond. En natuurlijk mag u niet vergeten een bezoekje te brengen aan cultuurstad Maastricht, speelstad Valkenburg of Domstad Aken. In 15 minuten ligt elk vakantiedoel binnen uw bereik. En u geniet van top tot teen, van panorama’s en details, van rust en recreatie.

Kamers & Faciliteiten
Het hotel beschikt over 40 prachtig en duurzaam ingerichte kamers en suites. U kunt heerlijk dineren in het aangename en sfeervolle restaurant Entre Nous en aansluitend een goed glas wijn drinken bij de open haard. Het hotel beschikt tevens over een bar/lounge waar u kunt genieten van een lekker drankje en hapje.

Klik hier voor meer informatie over het Asperge arrangement in Limburg!