Menu

Vier de jaarwisseling in Limburg

Vier de jaarwisseling in Limburg. Een paar dagen heerlijk genieten in een gezellig hotel. Geniet van heerlijke diners en luid het jaar goed in met een spetterende party. Uw jaar kan niet meer stuk!

Oudejaarsfeest in Limburg
Wilt u het nieuwe jaar eens ergens anders inluiden dan thuis voor de deur? Vier de jaarwisseling in Limburg met een spetterend feest! Kom met uw gezin of lekker romantisch met z’n tweetjes genieten van een geheel verzorgd arrangement om het oude jaar goed af te sluiten. Ooit een feest meegemaakt in de grotten? U wordt vervoerd naar de grotten geheel gekleed in stijl en u kunt de gehele avond genieten van verschillende artiesten en voor de inwendige mens wordt zeker ook gezorgd tijdens deze geheel verzorgde avond. Wilt u geen spektakel maken van de jaarwisseling? Ook daar hebben we geschikte arrangementen voor in Limburg!

Attracties in Limburg
Naast dat u kunt genieten van de jaarwisseling is er natuurlijk nog tijd over om andere attracties te bezoeken. De Bourgondische hoofdstuk van Limburg, Maastricht, is daarin zeker een bezoekje waard. Er zijn talloze café’s en restaurant maar ook kunt u bijvoorbeeld het bruisende vrijthof bezoeken of naar de gezellige markt met het prachtige stadhuis gaan. Wat ook zeker een aanrader is, is het drielandenpunt. Dit is het hoogste punt van Nederland en u kunt hier lekker rondlopen door het doolhof, of gewoon genieten van de natuur. Één van de populairste attracties is het stadje Valkenburg. Veel mensen zijn erg gecharmeerd van dit stadje en het is dan ook zeker de moeite waard om er een bezoekje aan te brengen. Als u dan toch in Valkenburg bent, kunt u gelijk eens rondlopen door de prachtige grotten die Valkenburg kent!

No Comments

    Leave a Reply