Menu

Nieuw: Oud & Nieuw vieren in Limburg

Wilt u de jaarwisseling op een bijzondere locatie doorbrengen en wegdromen in een stijlvolle kamer in een voormalig klooster? Dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement biedt u de mogelijkheid om het nieuwe jaar stijlvol in te luiden.

Romantisch met z’n tweetjes of liever met de vrienden. Het kan allemaal.

Programma Oud en Nieuw
In het Noord-Limburgse Baarlo vindt u aan de bosrand het historische hotel.

Dit hotel biedt u een unieke Oud & Nieuw ervaring aan. U zult bij aankomst op 30 december een heerlijk welkomstdrankje krijgen om deze drie dagen goed te beginnen. Hierna zult u kunnen aanschuiven aan een speciaal 3-gangendiner. Tijdens deze 3 dagen zult u overnachten in één van onze mooie kamers.

Op oudejaarsdag zult u de dag goed kunnen beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet. `s Avonds zal er voor u een 5-gangen diner klaar staan onder begeleiding van live muziek. Om 24:00 uur zult u onder het genot van een heerlijk glas champagne het nieuwe jaar inluiden en kunnen genieten van een knallende vuurwerkshow.

Op Nieuwjaarsdag kunt u het nieuwe jaar goed beginnen met een uitgebreid Nieuwjaarsontbijt. Tijdens uw 3-daagse verblijf gaat ons team er alles aan doen om u een onvergetelijk Oud & Nieuw te laten beleven!

Kerst Limburg

Het chateau en de kamers
Dit unieke kasteel is oorspronkelijk gebouwd in 1236. Vanaf 1937 diende dit landgoed als klooster. Gedurende een periode van 4 jaar is dit prachtige kasteel totaal gerestaureerd en heropent zij haar deuren vanaf oktober 2004. De oude gewelven, originele trapleuningen, houten balken, authentieke ornamenten en haar beeldschone natuurstenen vloeren zijn bewaard gebleven en smaakvol hergebruikt. De badkamers en kamers zijn smaakvol, puur en zeer luxe ingericht.

Alle kamers zijn zelfs totaal ingericht door befaamde kunstenaars. In combinatie met haar pure en sfeervolle uitstraling maakt dit het hotel o.a. uniek. Zodra u de lange oprijlaan van het landgoed opkomt en de imponerende wintertuin binnenloopt waant u zich in een andere wereld.

Het ruim opgezette kasteel hotel ligt op een 13 hectare groot landgoed. Met een lange oprijlaan, een eigen stuk bos, een vijver, mooie terrassen, tuinen en bijzondere tuinkunst krijgt u direct het ’resort’ gevoel. Na de uitgebreide renovatie heeft het hotel 51 prachtige kamers/suites. De ruime en totaal gerestaureerde kamers, ingericht met behulp van wereldberoemde kunstenaars, behoren tot de meest exclusieve kamers van Europa. Uiteraard zijn deze nieuw ingerichte kamers van alle moderne gemakken voorzien.

Op culinair gebied zwaait onze chek-kok Dylan van Hirtum de scepter. Hij staat garant voor culinaire kunstwerken die u in de imposante wintertuin mag komen ontdekken. Tijdens uw verblijf gaat ons team er alles aan doen om u een onvergetelijke kerst te laten beleven.

De prachtige en uniek ingerichte hotelkamers beloven een uitstekende nachtrust. Maak zelf uw keuze of u verblijft in een van onze uniek ingerichte kunstkamers, luxe suites of toch liever in een kasteelkamer?

Wilt u ook genieten van een Oud & Nieuw arrangement in Limburg?