Menu

TOP 5: Vier Oud & Nieuw in Limburg

Oud & Nieuw. Een bijzondere avond die u het liefst doorbrengt met naasten. In Limburg kunt u genieten van geweldige Oud & Nieuw arrangementen en Sylvester arrangementen. Nergens in Nederland ziet het er met de feestdagen zo sfeervol, warm en gezellig uit als in Limburg. Dus wanneer u Oud & Nieuw buiten de deur wilt vieren dan is Limburg daar uitermate geschikt voor! Alleen in Limburg worden de echte Sylvesterparty’s gehouden. Als u er een echt feest van wil maken, is dit een absolute aanrader.

Heeft u geen idee wat u zich moet voorstellen bij een Sylvesterparty? Hieronder heb ik voor u een voorbeeldprogramma toegevoegd zodat u een idee heeft van een Sylvesterparty.

U wordt vanaf 19.00 uur welkom geheten met een feestelijke cocktail. Vervolgens serveren wij een 4-gangen diner inclusief dessertbuffet. Uiteraard zijn de standaard dranken de gehele avond bij de prijs inbegrepen.

Omstreeks 22.30 uur gaan alle feestgangers naar de prachtig versierde feestzaal in de Hoofdburcht. Vanaf 22.30 uur is de cocktailbar geopend.

Het feest wordt swingend voortgezet; de band krijgt u gegarandeerd allemaal op de dansvloer.

Om 24.00 uur zal het Nieuwe Jaar worden ingeluid met prachtig vuurwerk en Champagne op het dakterras. Vanaf 00.15 uur staat er een uitgebreid Tapas buffet voor u klaar terwijl het feest tot ca. 02.30 uur doorgaat. (Vanaf 00.30 uur gaat er vervoer terug naar het hotel).

Sylvester Limburg

Bent u ook zo enthousiast en nieuwsgierig geworden naar een geweldige feestavond? Ik heb voor u een TOP 5 samengesteld met de leukste en meest feestelijke oud & nieuw arrangementen in Limburg.

  1. Sylvester Arrangement in Zuid Limburg
  2. 3-daags Oud en Nieuw arrangement in Noord-Limburg
  3. 2-daags Oud en Nieuw aanbieding met Sylvesterparty
  4. Oud & Nieuw arrangement in een prachtig Chateau in de Zuid-Limburgse heuvels
  5. Oud & Nieuw arrangement – Feestelijke jaarwisseling in Limburg

Niet gevonden wat u zocht? Klik hier voor al onze Oud & Nieuw arrangementen Limburg.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl