Menu

Genieten in Valkenburg

Er even helemaal tussenuit en als herboren weer naar huis na 2 of 3 dagen optimale ontspanning! Zowel genieten van ontspannings- als beautybehandelingen en ook nog eens lekker luxe dineren met uitzicht over Valkenburg en wegdromen in een mooi hotel.

Verwennerij in Valkenburg
Even helemaal ertussenuit met een weekendje weg in combinatie met een beautyarrangement. De beautyarrangementen die wij hebben in Valkenburg zijn in combinatie met Thermae 2000, wat erg mooi gelegen is in de vrije natuur. U heeft de keuze uit verschillende hotels en kunt heerlijk een weekend genieten in Thermae 2000. Kom helemaal tot rust en laat u verwennen met verschillende behandelingen en massages.

Valkenburg
Naast dit prachtige beautycentrum is het centrum van Valkenburg een bezienswaardigheid op zich. Het heeft een erg knus en gezellig centrum waar je heerlijk kunt dineren voor weinig geld. Het bezoeken van de grotten is zeker ook de moeite waard. Maak een wandeltocht door de grotten en kom alles te weten over stalagmieten en stalactieten. Om ’s avonds lekker te ontspannen, ligt vlakbij Thermae 2000 het Holland Casino. Wilt u een gokje wagen dan is dit dĂ© mogelijkheid voor u!

No Comments

    Leave a Reply