Menu

Oud en Nieuw in Noord-Limburg

Wilt u uw geliefde met Oud en Nieuw eens verrassen met een knallende jaarwisseling? Niks zo romantisch om samen met uw geliefde het oude jaar af te sluiten en het nieuwe jaar in te luiden. Kom naar Noord-Limburg en geniet van een compleet arrangement! 

Oud & Nieuw in Limburg
Vier de jaarwisseling in het mooie Limburg. Geniet van een culinair hoogstandje met een 5-gangendiner op oudejaarsavond met aansluitend een feestavond waar u de hele avond kunt dansen! In Noord-Limburg staat luxe voorop en dat zult u ook zeker ervaren tijdens een heerlijk weekend in een hotel.

Attracties in de buurt
Wilt u graag meer van Limburg zien op een ontspannen manier? Ga mee met de rondvaartboot de MaasHopper. Deze rondvaartboot lijkt net een cruise en is pas een paar jaar ‘jong’. Houdt u van fietsen of wandelen? Ook dan kunt u aan boord stappen van de MaasHopper. De boot brengt u naar de leukste plekjes en vanaf daar kunt u dan de hele dag door heerlijk fietsen of wandelen. Houdt u van aardbeien? Breng dan een bezoek aan themapark Het Aardbeienland, ook erg leuk voor de kleintjes. Mocht u met uw gezin gaan of met kleinere kinderen, is attractiepark Toverland een echte aanrader! De hele dag vermaken de kinderen zich in dit geweldige park.

 

No Comments

    Leave a Reply